O nama

skolovanje

Zaposleni u firmi STOR GAS, 1999. god, po povratku sa višegodišnjih sličnih poslova u inostranstvu počinju sa servisiranjem gasnih aparata. Profesionalnost u radu biva prepoznata od strane većih kompanija i slede angažovanja na raznim poslovima puštanja u pogon, održavanja i montaže. Vremenom se aktivnosti proširuju stručno i teritorijalno, upošljava se veći broj ljudi na poslovima distribucije i izrade sistema centralnog grejanja, vodovodnih sistema i najvećim delom, sistema na tečni naftni gas.

Uz stalni razvoj na domaćem tržištu i stručno usavršavanje u inostranim centrima, danas je kompanija STOR GAS doo, Rataje, spremna da odgovori na sve zahteve iz oblasti termotehnike, sistema za tečni i prirodni gas, sistema za upotrebu obnovljivih izvora energije…

Inovacije u zapošljavanju po Norveškom sistemu direktnog ili indirektnog zapošljavanja, od projektanta do servisera omogućavaju zaokruživanje procesa – od ideje, preko projekta i montaže, do ugovora o održavanju sistema u eksploataciji.

Ugovori sa o distribuciji i servisiranju sa renomiranim svetskim kompanijama kao što su BOSCH, Buderus, Ferolli, HOVAL, FAST, COPRIM, ARISTON garantuju sigurnost u rešavanju svih zahteva i otklanjanju svih mogućih problema.

U prostorijama STOR GAS doo, u Rataju mogu se videti u eksploataciji, kondenzaciona gasna tehnologija, toplotna pumpa, solarni sistem za zagrevanje vode i podršku grejanju, automatsko vođenje grejanja….